چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۷

پریسا سُندسی عنوان کرد؛/ فیلم

نقش کارگاه‌های «شوق نقاشی» در ارتقاء مهارت‌های شناختی در کودکان

كارگاه شوق نقاشي (24).jpg

پریسا سُندسی، مربی مجموعه کارگاه‌های «شوق نقاشی» گفت: هدف ما در این کارگاه‌ها پرورش نقاش و هنرمند نیست؛ بلکه قصد داریم از طریق برگزاری این کارگاه‌ها یک سری مهارت‌های شناختی و توانایی‌ پردازش اندیشه در بچه‌های این مناطق را ارتقاء دهیم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، در ادامه اجرای مصوبات شورای معاونین نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در شهرستان بهارستان استان تهران، مجموعه کارگاه‌های نقاشی «شوق نقاشی» با محوریت چهار کتابخانه‌های عمومی این شهرستان، برگزار شد و در پایان برگزاری این کارگاه‌ها، آثار منتخب اعضای حاضر در نمایشگاهی در کتابخانه عمومی خاتم‌الانبیاء به نمایش درآمد.

پریسا سُندسی، مربی مجموعه کارگاه‌های «شوق نقاشی» درباره اجرای این برنامه فرهنگی در شهرستان بهارستان توضیح داد: از گذشته‌های دور همواره به کار فرهنگی در مناطق محروم علاقه‌مند بودم و پس از آشنایی با نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و اولویت‌های آن در رسیدگی به مناطق محروم، زمینه اولین همکاری ما برای برگزاری کلاس‌های نقاشی برای کودکان و نوجوانان در شهرستان بشاگرد استان هرمزگان در قالب «مدرسه جهادی خواندن» شکل گرفت.

وی افزود: پس از این تجربه موفق در بشاگرد، در سال گذشته پیشنهاد ادامه این همکاری در شهرستان بهارستان استان تهران، از سوی نهاد مطرح شد که در نهایت از ابتدای سال جاری (۱۷ فروردین ۱۳۹۸) کارگاه‌های نقاشی در این منطقه محروم از امکانات فرهنگی، در چهار کتابخانه عمومی شهید پورغلامی، باهنر، چمران و خاتم‌الانبیاء آغاز شد.

سُندسی  درباره نحوه برگزاری این کارگاه‌ها نیز توضیح داد: این کارگاه‌ها هر هفته در روزهای شنبه در کتابخانه شهید پور غلامی برای دو گروه دختران و پسران، روزهای یکشنبه در دو کتابخانه‌ با هنر و چمران برای گروه پسران و روزهای دوشنبه در کتابخانه خاتم‌الانبیاء برای دو گروه دختران و پسران برگزار شد و به جز وقفه یک ماهه به دلیل ماه رمضان و ایام امتحانات مدارس، در هشت هفته به صورت پشت سرهم برگزار شد.

وی درباره هدف از برگزاری این کارگاه‌های نقاشی گفت: هدف ما پرورش نقاش و هنرمند نیست؛ بلکه قصد داریم از طریق برگزاری این کارگاه‌ها یک سری مهارت‌های شناختی و توانایی‌ پردازش اندیشه در بچه‌های این مناطق را ارتقاء دهیم. بر این اساس هر هفته یک موضوع کلی، بدون دادن هیچ الگویی برای بچه‌ها مطرح می‌شد تا آنها با دقت در این موضوعات و دریافت شخصی خود از آن، درک خود را به تصویر بکشند.

سُندسی  افزود: موضوعات مطرح شده در این کارگاه‌های شامل موضوعاتی چون بافت، کشیدن شکل یک حیوان، تکنیک سیلوئت، آشنایی با رنگ و حالات چهره انسان و تکنیک گواش بوده که در نهایت پس از پایان برگزاری این کارگاه‌ها، نمایشگاه آثار منتخب ارائه شده توسط بچه‌ها در این چهار کتابخانه، شامل ۲۰۰ اثر در طبقه زیرین کتابخانه خاتم‌الانبیاء به نمایش گذاشته شد.

وی در ادامه با تقدیر از نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور برای برگزاری مجموعه برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در شهرستان بهارستان گفت: طی ارتباطی که در این مدت با بچه‌ها و برخی والدین آنها در شهرستان بهارستان داشتم، اقدامات صورت گرفته برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی را بسیار ضروری می‌بینم؛ چراکه این مردم نیاز مبرمی به امکانات فرهنگی و به خصوص به مشاوره‌های خانوادگی دارند که گام‌های برداشته از سوی نهاد در این جهت بسیار قابل تقدیر است.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
1 + 5 =